Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Ερώτηση για τη λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου και του Μεταβατικού Κτηματολογικού Γραφείου Μυκόνου κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα μπορούσε να είναι έτοιμο έως το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο της γερμανικής φαρμακευτικής εταιρίας CureVac, Ντίτμαρ Χοπ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με τον νέο κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε νέα, αυστηρότερα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού στη Γερμανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε νέο διάγγελμά του προς τον γαλλικό λαό, ο Εμανουέλ Μακρόν μίλησε για τα νέα μέτρα της χώρας, αλλά και της ΕΕ έναντι στην πανδημία του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένα tweet ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται λόγω κορωνοϊού οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας κάθε δόγματος και θρησκείας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την απόφαση να αναστείλει όλες τις λατρευτικές συνάξεις εκτός των κυριακάτικων Θείων Λειτουργιών οι οποίες θα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο παρουσιαστής, παρόλο που είχε βγει αρνητικό στο τεστ, τώρα μας ανακοίνωσε ότι έχει τα συμπτώματα, ενώ μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με τη Χριστίνα Μπόμπα στην αγκαλιά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο 24ωρο είχαμε 349 νέους θανάτους, ενώ τα νέα κρούσματα που μετράει ο κορονοιός ξεπερνούν τα τρεις χιλιάδες (3.233 νέες μολύνσεις).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απόφαση του για αναστολή των Ιερών Ακολουθιών της Σαρακοστής και των Χαιρετισμών της Παναγίας λόγω του κορωνοϊού, ανακοίνωσε, σήμερα, ο μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, Παΐσιος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos