Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας έχουν φτάσει τα 84 και ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος διατείνεται ότι βρήκε το... φάρμακο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κοροναϊός έχει εξαπλωθεί πλέον σε περισσότερες από 100 χώρες, μέχρι στιγμής, έχουν νοσήσει πάνω από 110.000 άνθρωποι και έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 3.800 θάνατοι, ενώ εμβόλιο δεν έχει βρεθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα,από τον λιμένα Σερίφου στον λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ” Ν.Ν. 62, 45χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας επεσήμανε ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται και με το σάλιο και με το κουταλάκι, αντικρούοντας την τοποθέτηση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ότι η μετάληψη δεν μπορεί να γίνει αιτία μετάδοσης ασθενειών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχώς ενημερώνεται η λίστα με τις σχολικές μονάδες, οι οποίες κλείνουν για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το πρώτο πλοίο Γενικής Υποστήριξης «ΑΤΛΑΣ Ι», το οποίο δώρισε η οικογένεια Λασκαρίδη στο Πολεμικό Ναυτικό τον Δεκέμβριο του 2019, σήμερα προβαίνει στη δωρεά ενός ακόμη νεότερου, μεγαλύτερου και ισχυρότερου πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε δήλωσε πως όλη η Ιταλία θα αποτελέσει "Κόκκινη Ζώνη" και πως η Ρώμη υιοθετεί ακόμη σκληρότερα μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνoϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία περίπου ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Σαρλ Μισέλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Κοινοβούλιο θα συζητήσει την επιδημία COVID-19 με την πρόεδρο της Επιτροπής von der Leyen και κροατική Προεδρία του Συμβουλίου την Τρίτη το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα, που έχουν επιβεβαιωθεί είναι μέλος γυμναστηρίου στο Μαρούσι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos