Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλημμύρισε νιάτα και παράδοση το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Μύκονο!

02 Μαϊος 2019 19:50
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πλημμύρισε νιάτα και παράδοση το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Μύκονο!

test2

test2

Εξαιρετικά επιτυχημένο το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη κοσμοπολίτικη Μύκονο


Άκρως επιτυχημένο το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Λάκκα , το οποίο συνδιοργάνωσε ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Χορευτικός Σύλλογος Μυκόνου «Οι ανεμόμυλοι», με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την συμβολή της δημοτικής αρχής Μυκόνου.
Το 4ο φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τα μέλη χορευτικών ομίλων, να παρουσιάζουν Κυκλαδίτικους και Κρητικούς σκοπούς.

Την μουσικοχορευτική παράσταση άνοιξε πρόεδρος των Ανεμόμυλων, Παναγιώτης Γαλάτης και στη συνέχεια μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Στέλιος Μπρίγγος, ο Δήμαρχος Μυκόνου και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βερώνης.

Διαβάστε περισσσότερα εδώ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet