Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

17 Ιουνίου 2022 16:42
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

test2

test2

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής (21/6), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)οργανώνειδύο μουσικές δράσεις, στοΜουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Αναλυτικά:
Το Σάββατο 25 Ιουνίου(ώρα: 20:00),η «Χορωδία του Όσλο», η οποία αποτελείται από 31 χορωδούς,θα τραγουδήσει μαζί με τηχορωδία του Συλλόγου Γυναικών Τήνουγια να τιμήσουν τη μεγάλη γιορτή της μουσικής. Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν.
Την Κυριακή 26 Ιουνίου, τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας (10:00-18:00), «Ζωντανοί Μουσικοί» θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία της μόνιμης έκθεσης και αντλώντας έμπνευση από τις θεματικές ενότητες του Μουσείου θα εκτελούν αυτοσχεδιασμούς, πλαισιώνοντας μουσικά την περιήγηση των επισκεπτών.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • 2o Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Πάρου - Προαύλιο Ιερού Ναού Εκατονταπυλιανής
  • Ξεκινά η Art Athina: 72 αίθουσες τέχνης στο Ζάππειο, design, περφόρμανς, χορός -Ποιοι θα παραστούν
  • Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης 2025 – Από 29 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου το νησί ζει στον ρυθμό του θεάτρου
  • Έρχεται το Cycladic Kids Festival του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης!
  • Μενδώνη: Έργα Πολιτισμού άνω των 17.000.000 ευρώ στη Χαλκιδική
  • 15ο Φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα της Πάρου