Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Πανικός προκλήθηκε στο λιμάνι της Βαρκελώνης, όταν ένα πλοίο έπεσε πάνω σε έναν τεράστιο γερανό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Παροικίας, έπειτα από τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου της Ενορίτισσας και επί τριών τριετιών μέλους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, Μαριγώς Πάσου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και εξέδωσε ψήφισμα αποφασίζοντας:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου - Μάρπησσας 4 Νοεμβρίου 2018

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακόμα μια σημαντική επιτυχία της Δημοτικής Αρχής, η ένταξη του Δήμου Μυκόνου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσμενέστερη θέση, σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, καταλαμβάνει πλέον η Ελλάδα στο δείκτη “Doing Business” της Παγκόσμιας Τράπεζας, που αξιολογεί τις χώρες με βάση το πόσο εύκολο είναι να επιχειρήσει σε αυτές μια νέα εταιρεία. Η Ελλάδα στον “Doing Business 2019” κατατάσσεται 72η μεταξύ 190 χωρών, διεθνώς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και της καλύτερης λειτουργίας τους, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προμηθεύτηκε και παρέλαβε χθες ένα ανατρεπόμενο φορτηγό όχημα με γερανό και αρπάγη. Το όχημα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε εργασίες αποκομιδής προϊόντων κοπής και κλαδεμάτων του συνεργείου πρασίνου της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη σήμερα, και η EuroLeague μπαίνει στην πέμπτη αγωνιστική της.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης κατέθεσε στη Βουλή αναφορά (31.10.2018) προς τον Υπουργό Οικονομικών το έγγραφο του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας Σύρου κ. Δημητρίου Νταλαχάνη (α.π.22844/30-10-2018), στο οποίο εκφράζει την έντονη αντίθεσή του για την πρωτοφανή και αδικαιολόγητη αύξηση -έως 40%- των αντικειμενικών αξιών στην Ποσειδωνία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκειται για 22χρονο και 22χρονη, οι οποίοι αφαίρεσαν με τη βία χρήματα από ηλικιωμένη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της πολιτικής απόφασης της Περιφερειακής Αρχής να θέσει σε προτεραιότητα την βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου στα νησιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos