Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Τη στιγμή της σύγκρουσης, το τάνκερ Sola Ts ήταν προσδεμένο με ρυμουλκό και βρισκόταν υπό την καθοδήγηση / έλεγχο τοπικού πιλότου-πλοηγού- Κανένας από τους οκτώ τραυματίες δεν ήταν μέλος του πληρώματος του τάνκερ – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συνολική δαπάνη του ειδικού βοηθήματος προς τους δημοσίους υπαλλήλους υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ ετησίως και καλύπτεται από ιδίους πόρους του Δήμου Μυκόνου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η υποψηφιότητα της «Caldera Yachting - Santorini Luxury Cruises» στη διοργάνωση «Διεθνή Βραβεία Ταξιδίων και Τουρισμού 2018» ήταν η μοναδική ελληνική ανάμεσα σε δεκάδες εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη 10Κ/2018 (ΦΕΚ τεύχος ΑΣΕΠ 29/10-10-2018). Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται και μία (1) θέση μόνιμου προσωπικού στο Δήμο Σίφνου. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία (1) θέση ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 14η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τίτλο της “Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Καινοτομίας” θα φέρει για το 2018 η Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει τη νέα έκδοση Παλιά λατομεία και σχιστήρια της Τήνου του δρ Αλέκου Ε. Φλωράκη, εθνολόγου-λαογράφου, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου (ώρα 18:30), στο κτήριο της Αδελφότητας των εν Αθήναις Τηνίων (Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Ασημάκη Φωτήλα 40).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία του αεροδρομίου, 5433 άτομα αφίχθησαν αεροπορικώς στην Πάρο τον Οκτώβριο που μόλις μας πέρασε έναντι 4533 που έφθασαν από αέρος στο νησί τον αντίστοιχο φθινοπωρινό μήνα του 2017, μια αύξηση δηλαδή που αγγίζει το ποσοστό του 20%!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Τσάμπιονς Λιγκ έκλεψε την παράσταση τις τελευταίες δύο μέρες, ωστόσο πλέον η προσοχή στρέφεται αλλού, και συγκεκριμένα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos