Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Η «Κιμωλία» φτιάχτηκε για να προσφέρει τον χώρο σε ανθρώπους να συναντιούνται και να δημιουργούν αναμνήσεις. Κι έτσι, αυτή η «παύση» λόγω κορωνοϊού που καλώς αποφασίστηκε, δεν πτόησε τους ιδιοκτήτες της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχουν πολλές απορίες ακόμα σχετικά με το πώς μπορείς να κολλήσεις τον κορωνοϊό (COVID-19), όπως για παράδειγμα με την επαφή προϊόντων και συσκευασιών που φέρνεις από το σούπερ μάρκετ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός που υπηρετούσε στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και πρόσφατα αποσπάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου ως επόπτης, είναι ο άνδρας που εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Μύκονο, με την 69χρονη που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ανεστάλησαν από την Πέμπτη 2/4 όλες οι οικοδομικές εργασίες στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και οι οδηγίες για σχολαστική υγιεινή οδηγούν σε ακόμη πιο εντατικό καθαρισμό επιφανειών και χώρων του σπιτιού, πολλές φορές με χλωρίνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλή αύξηση στη σύνταξή τους θα έχουν περίπου 100.000 υποψήφιοι συνταξιούχοι λόγω των νέων αυξημένων ποσοστών αναπλήρωσης του νόμου Βρούτση (Ν. 4670/2020) αλλά και της προσαύξησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχάριστα τα νέα από την Αμερική για τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε όντως στο τέλος της αρχής αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως είπε πρόσφατα σε διάγγελμά του ο έλληνας πρωθυπουργός, ή βρισκόμαστε σε κάποιο στάδιο... νωρίτερα από αυτό; Η νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Χάρβαντ των ΗΠΑ με τίτλο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα μέσα Απριλίου 1,7 εκατ. δικαιούχοι θα λάβουν κανονικά το ποσό των 800 ευρώ που θα χορηγηθεί από την κυβέρνηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο άσος της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα,αλλά και η σύντροφός του διαγνώστηκαν ξανά θετικοί στον κορονοϊό παρ’ ότι είχαν αναρρώσει μετά από 15 μέρες θεραπείας και καραντίνας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos