Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Εμφανώς “ανανεωμένο”, αλλά και πιο «φιλικό προς το περιβάλλον» επιστρέφει το Blue Star Delos (στην γραμμή Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Ίος – Θήρα), μετά από την ολοκλήρωση των εργασιών σχετικά με την προσθήκη Scrabbers.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον 10 εργαζόμενοι του Μετρό βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο ενώ για αύριο, Τετάρτη, έχουν προγραμματιστεί 400 τεστ σε εργαζόμενους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα διπλής εμπρηστικής επίθεσης έπεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου ολοκληρώνεται και παραδίδεται στον παριανό λαό το έργο επισκευής – υποστύλωσης του Αλιευτικού Καταφυγίου Καλελέ στην περιοχή Βίντζι της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 205 ανέρχονται τα δείγματα μεταλλαγμένων στελεχών του κορωνοϊού στη χώρα, βάσει της γονιδιωματικής ανάλυσης. Ένα δείγμα αφορά τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη και τα υπόλοιπα την βρετανική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 18:52

Σύρος: Ψήφισμα Κοινότητας Άνω Σύρου

 Από το 1ο Πρακτικό της συνεδρίασης την 29/1/2021 του Συμβουλίου της Κοινότητας Άνω Σύρου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης, που χάρισε την καλλιτεχνική του ματιά σε περισσότερες από 70 παραγωγές στο θέατρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 1261 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εμβολιασμός των κατοίκων των Κυκλάδων σύμφωνα με το εθνικό σχέδιο εμβολιασμού ενάντια στη νόσο Covid – 19 «Ελευθερία» συνεχίζεται ομαλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos