Τρίτη, 05 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Το ενδεικτικό προκαταρκτικό σχέδιο κάτοψης αεροσταθμού, βοηθητικών κτηρίων / εγκαταστάσεων και πύργου ελέγχου φέρει ημερομηνία 27/03/15 από την Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαΐου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, η προγραμματισμένη συνάντηση – συζήτηση με θέμα «Συστράτευση για την εξασφάλιση χορηγιών για τη δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων εδάφους νέου αερολιμένα Πάρου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής της «Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και Αθλητικών εκδηλώσεων» στη Μάρπησσα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα αλλά ούτε και τα "γεγονότα" τυχαία αυτά που συμβαίνουν γύρω από το πρόσωπο του Κοινοτάρχη της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα σαράντα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας και τα μόλις τρία της ενασχόλησής μου με την πολιτική δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια σε προσωπικό τόνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα τελευταία (δυστυχώς, πολλά) χρόνια τα νησιά μας έχουν υποστεί όλα τα δεινά της οικονομικής κρίσης. Και κάποια επιπλέον. Εκτός από τις οριζόντιες περικοπές συντάξεων, μισθών και την εντεινόμενη φοροεπιδρομή, εκτός από τη στελεχιακή και οργανωτική αποδιοργάνωση της αποκεντρωμένης διοίκησης, εκτός από τον πολιτιστικό μαρασμό, υπέστησαν και την ακύρωση της όποιας πολιτικής περιφερειακής ανάπτυξης.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατέθεσε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, το πρωί της Τρίτης, στο Περιφερειακό Μέγαρο της Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικτύου EUNET Richard Stock και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Robert Schuman συνοδευόμενους από τον Πρόεδρο του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο κο Μιχάλη Καβουκλή και τις κυρίες Άννα Χαρίτου και Μαριλένα Σωκιανού υποδέχθηκε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κα Χαρίκλεια Ε. Γιασιράνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προϊσταμένη του Γραφείου Προώθησης Επιστημονικής Έρευνας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων κ. Φλώρα Καραγιάννη μαζί με τους συνεργάτες της μετέβη την περασμένη εβδομάδα στην Πάρο για την πραγματοποίηση γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ-οδοιπορικό «Μεσαιωνικά λιμάνια του Αιγαίου και της Κύπρου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλειμμα 1,5% του ΑΕΠ αντί πρωτογενούς πλεονάσματος 3%, εξέλιξη που παραπέμπει σε περαιτέρω διόγκωση του δημοσίου χρέους, «βλέπει» για την Ελλάδα το 2015 το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σύμφωνα με αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ των Financial Times που υπογράφει ο Πίτερ Σπίγκελ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos