Τρίτη, 03 Απριλίου 2012 - Psts.gr

Παρακαλούμε την Παρασκευή 06-04-12 και ώρα 12:00  όπως προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2012 00:31

Ευχαριστήριο ΕΟΔ

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων ευχαριστεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας Πάρου για την χορηγία του σε υλικά, απαραίτητα για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 8 Απριλίου στο γήπεδο της Παροικιάς θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 το μεσημέρι αγώνας παλαιμάχων, μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του Πανναξιακού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με σφοδρότητα επιτίθενται ορισμένα μέσα εναντίων βουλευτών οι οποίοι κατά τον ισχυρισμό τους προσπαθούν, με την κατάθεση τροπολογιών σε υπό συζήτηση νομοσχέδια, να εξυπηρετήσουν μικροσυμφέροντα ψηφοφόρων τους εν όψη των εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρία Υπουργέ, Μόλις μια εβδομάδα πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και την ουσιαστική έναρξη της τουριστικής περιόδου για τα νησιά μας, ο κόσμος των Κυκλάδων –επιχειρήσεις και κάτοικοι– άκουσαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πλήττεται ο νησιώτης, δοκιμάζεται ο τουρισμός μας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 03 Απριλίου 2012 20:49

Πηγαίνοντας προς τις κάλπες...

Μπήκαμε πια για τα καλά στην προεκλογική περίοδο.Το μαρτυρά η ένταση με την οποία τα κόμματα που τσακίζουν το λαό κι από κοντά τα μέσα ενημέρωσης καταφεύγουν στον εκβιασμό,στα ψέματα,στην τρομοκρατία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την απουσία, από την ημερήσια διάταξη, των μεγάλων και φλεγόντων ζητημάτων της καθημερινότητας των νησιωτών συνεδρίασε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκτός ημερήσιας διάταξης: Εγκρίθηκε ομόφωνα το τροποποιημένο σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos