Σάββατο, 12 Μαϊος 2012 - Psts.gr
Σάββατο, 12 Μαϊος 2012 16:49

Ανακοίνωση Κ.Ο Κυκλάδων του ΚΚΕ

Η Κομματική Οργάνωση Κυκλάδων του ΚΚΕ, χαιρετίζει τα μέλη του κόμματος και της ΚΝΕ, τους οπαδούς και φίλους του στις Κυκλάδες που με αυτοθυσία έδωσαν τη δύσκολη μάχη των βουλευτικών εκλογών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 12 Μαϊος 2012 16:41

Θεατρικό Εργαστήρι Αρχίλοχου

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, το θεατρικό εργαστήρι του Αρχιλόχου αποτέλεσε χειμωνιάτικο καταφύγιο για τους δημιουργικά ανήσυχους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες (11.05.2012) το βράδυ στην Άνδρο, ο 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ο οποίος την 06.05.2012 το

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Mare Nostrum, εδώ και 3,5 χρόνια, από το 2009, συνεργάζονται στενά 6 πόλεις – λιμάνια, 6 χωρών της ανατολικής Μεσογείου. Από την πλευρά της Ελλάδος, ο Δήμος της Ρόδου είναι βασικός «εταίρος» του προγράμματος με «συνεργάτη» το «Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο», και το Τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκέντρωση - συζήτηση για τις μετεκλογικές εξελίξεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 12 Μαϊος 2012 14:03

Επαναδιαπραγμάτευση των μέτρων

"Το φταίξιμο για την αυξανόμενη φτώχεια στην Ελλάδα βαραίνει την Τρόικα, τα πακέτα μέτρων θα μπορούσαν να τεθούν ξανά υπό συζήτηση με την νέα κυβέρνηση".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή του Περιφερειάρχη στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε το Σάββατο στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, όπου και πρότεινε μεταξύ άλλων τρόπους με τους οποίους μία κυβέρνηση θα μπορούσε να αντλήσει ρευστότητα από τους πολίτες, αντί να επιβάλλει νέα «χαράτσια».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos