×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 - Psts.gr

Όλα είναι έτοιμα στην Παροικία της Πάρου για την εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής και του Χριστουγεννιάτικου καραβιού στην πλατεία της Μαντούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι ιδιώτες διοργανώνουν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου εκδήλωση στο σχολικό συγκρότημα του Μάννα με θέμα «Επαγγελματικό προσανατολισμό  νέων».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 21:48

Πάρος Δημοψήφισμα: Ώρα λαϊκής ευθύνης

Αγαπητοί συμπολίτες η Κυριακή 16η Φεβρουαρίου 2014 πρέπει και μπορεί να γίνει μια Κυριακή όπου η λαϊκή ευθύνη και η λαϊκή συμμετοχή θα δώσουν ένα βροντερό παρόν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τήλος, Νίσυρος, Σύμη, Χάλκη, Καστελόριζο , Κάσος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Αντιπάρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου σας προσκαλούμε στην ενημέρωση της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 21:35

Τήνος: Εθελοντική αιμοδοσία

Ο   ΔΗΜΟΣ  ΤΗΝΟΥ  διοργανώνει   σε  συνεργασία  με  το  Κλιμάκιο  Αιμοδοσίας  του  Νοσοκομείου  Παίδων  «ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ» την 29η Εθελοντική  Αιμοδοσία, εις μνήμην Νικολάου Ελ. Κορνάρου, τ. Δημάρχου Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 04-12-2013 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας δυο άτομα και συγκεκριμένα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κυρίες και κύριοι, αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση που μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία μαζί με τους ανθρώπους του υπουργείου Εργασίας να παρουσιάσουμε ένα σημαντικό επίτευγμά μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 10:07

Ενθουσίασαν τα Κυκλαδικά προϊόντα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φετινή συμμετοχή των Κυκλάδων ως τιμώμενη περιοχή στο τριήμερο Φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Χριστούγεννα 2013 που διοργάνωσε η ΔΕΣΜΗ Εκδοτική (Αθηνόραμα) από 29 Νοεμβρίου έως 1η Δεκεμβρίου στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο μικροσκόπιο του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) θα τεθούν τα «πόθεν έσχες» περίπου 2.000 δημοσίων υπαλλήλων που έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ, από το 2009 μέχρι σήμερα από το σύνολο των 54.000 πολιτών που έχει καταγράψει το υπουργείο Οικονομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos