Μαϊος 2020 - Psts.gr

..Κι αν είναι δύσκολος καιρός για ν΄ αγαπάμε...κι ειν' η καρδιά μας ματωμένη απ' τον καημό...πάρτε κουράγιο απ' την αλήθεια που ξεχνάμε..και κάντε την χαρούμενο σκοπό...."

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πάνω από 20 πόλεις έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη βία που καταγράφηκε στους δρόμους - Η Εθνοφρουρά έχει ενεργοποιηθεί σε 17 πολιτείες - Νωρίτερα ο Τραμπ δήλωσε ότι θα κηρύξει το ANTIFA τρομοκρατική οργάνωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τις άκρως θετικές εξελίξεις που αφορούν την επίλυση το μισθολογικού προβλήματος του επιστημονικού προσωπικού του Νοσοκομείου Θήρας και συμβάλουν καθοριστικά στη βελτίωση λειτουργίας της υγειονομικής μονάδας του νησιού, μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής το βράδυ της Παρασκευής, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε σε Ετοιμότητα & Εκπαιδευμένοι... Μένουμε Ασφαλείς»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κορυφή του YouTube μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκε η «Αθήνα Μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αποσπώντας παράλληλα διθυραμβικές κριτικές και θετικά σχόλια!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο καιρός έφερε ένα σπάνιο φαινόμενο για την εποχή με τη θερμοκρασία της επιφάνειας στη θάλασσα να υποχωρεί κατά την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου έως και πέντε βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, μετά τον καύσωνα που σημειώθηκε μεταξύ 17-22 Μαΐου. Τι κρύβει το σπάνιο καιρικό φαινόμενο και πώς εξηγείται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οε μειώσεις φόρων και άνοιγμα νέων κλάδων της οικονομίας κάνει «ποδαρικό» ο Ιούνιος. Πρόκειται για τις έκτακτες φοροαπαλλαγές που είχε ανακοινώσει το οικονομικό επιτελείο και θα κρατήσουν μέχρι και την 1η Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2135) που μοίραζε πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προετοιμάζεται για κλιμάκωση ο Ερντογάν και νέες προκλήσεις στο Αιγαίο: Σε δημοσίευμα της εφημερίδας της τουρκικής κυβέρνησης την 30/5, αναφέρονται 7 αιτήματα τουρκικής εταιρίας πετρελαίου προς την Γενική Διεύθυνση μεταλλίων και πετρελαίου της Τουρκίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 111

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos