Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Την απόφαση αυτή είχε λάβει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, καθώς λόγω κορωνοϊού οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας έγιναν αλλά κεκλεισμένων των θυρών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι χώρες όπου οι μολύνσεις από τον κορωνοϊό μειώνονται μπορεί ακόμη να αντιμετωπίσουν μια «άμεση δεύτερη κορύφωση» αν άρουν πολύ νωρίς τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα ένας άνθρωπος κατέληξε από κορωνοϊό στην Ελλάδα, με τα θύματα να φτάνουν πλέον στα 173.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαϊου στις Καμάρες Πάρου,  κατασβήστηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παρ. Κυκλάδων ευχαριστούν:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκωμιαστικό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας για «το κεφάλι του δράκου στην Ελλάδα» -

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας αποφάσισε -λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί- να παρατείνει κατά 2 μήνες (έως 31 Ιουλίου 2020) την ημερομηνία κατάθεσης της σχετικής δήλωσης, του τίτλου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν την Τετάρτη (20 Μαΐου 2020) στην Τήνο για το θέμα της εγκατάστασης του αιολικού πάρκου (ανεμογεννητριών) όλοι γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να διασφαλίσουν τη νομιμότητα, όπως αυτή εκφράζεται από τους νόμους και τις αποφάσεις της Πολιτείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλύπτοντας το επιτρεπόμενο 50% της χωρητικότητάς του σύμφωνα με τα μέτρα λόγω κορωνοϊού, απέπλευσε γεμάτο στις 5:30 το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαϊου το πλοίο Blue Star Naxos με προορισμό την Πάρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η AEGEAN γνωστοποίησε τα νέα πρωτόκολλα που θα εφαρμόζει στα ταξίδια της, ανταποκρινόμενη στα αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos