Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Εποχή θερισμού στην Πάρο και τα θεριζοαλωνιστικά μηχανήματα έχουν πάρει «φωτιά» στις εξοχές του νησιού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έναν πρωτότυπο και άκρως συμβολικό τρόπο εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την κρίση που πλήττει τον κλάδο, επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και βαίνουν προς ολοκλήρωση οι τεχνικές εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των χώρων του λιμανιού της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σιγή απλωνόταν απ΄άκρου εις άκρον του νησιού, μια κατάσταση εντελώς πρωτόγνωρη σε σχέση με αντίστοιχα τριήμερα άλλων ετών όταν η Πάρος έσφυζε από κόσμο, κυρίως από εκδρομείς που εγκατέλειπαν το κλεινόν άστυ για να περάσουν ένα ανοιξιάτικο τριήμερο "γευόμενοι" τις ομορφιές του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλές δεκαετίες πίσω, τότε που τα ιπποειδή ήταν τα κύρια μέσα μεταφοράς στο νησί, μας γύρισε η παράδοξη εικόνα που συναντήσαμε σε έρημο αυτοκινητόδρομο της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θορυβημένη είναι η κυβέρνηση μετά τα περιστατικά που συνέβησαν σε Αγ. Παρασκευή και Κηφισιά με τα πάρτι έξω από καταστήματα και τα επεισόδια που ακολούθησαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται πιθανώς για καρχαρία του είδους «προσκυνητής» που δεν είναι επιθετικός στους ανθρώπους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με «έξυπνα» τηλεδιαχειριζόμενα φωτιστικά, σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλής ενεργειακής απόδοσης τύπου LED, θα εκσυγχρονιστεί ο δημοτικός φωτισμός του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι όροι ισχύουν τώρα και πότε θ' αλλάξουν - Για τα νησιά, όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα το πότε θα αρθεί η απαγόρευση μετακίνησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θέμα της κρίσης που περνούν οι αερομεταφορές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν είναι ελληνικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos