Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Σε πλειστηριασμό βγαίνει τον προσεχή Οκτώβριο η πολυτελής βίλα που είχε χτίσει ο Λάκης Γαβαλάς στη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 23, 12, 24, 21, 27 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μελτέμια ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού στη χώρα το πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου, καθώς, σύμφωνα με το meteo, σχεδόν όλες τις μέρες επικράτησαν ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημοσκόπηση που “εξηγεί” πολλά για την χαώδη διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Τι λένε οι πολίτες για Μητσοτάκη – Τσίπρα. Οι φόβοι για τον κορονοϊό, η οικονομία και όλα τα αποκαλυπτικά ευρήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγνοια για τη Φύση: ο Μεγαλύτερος Κίνδυνος για την Επιβίωση της Άγριας Ζωής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζουμε την έκδοση και τη σταθερή δημοσιοποίηση των εκθέσεων του συστήματος «ΗΛΙΟΣ» που δημιουργήσαμε την 1η Ιουνίου του 2013, φωτίζοντας για πρώτη φορά και χαρτογραφώντας όλες τις πτυχές του ασφαλιστικού συστήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα εργαλεία φανοποιίας είναι απαραίτητα για τις εξωτερικές επισκευές ή μετατροπές διάφορων οχημάτων. Μάθε τι χρειάζεσαι για άριστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η πρώτη OnLine έκθεση Τουρισμού με Θέμα Support Greek Tourism. Η έκθεση είναι μια ενέργεια της e-expo.gr και μια προσπάθεια στήριξης στον Ελληνικό Τουρισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει βραδιά αφήγησης παραμυθιών με συνοδεία μουσικής, την Παρασκευή 24 Ιουλίου (ώρα: 20:30), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον επικεφαλής της «Δύναμης Δημιουργίας» και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου, κ. Βασίλη Βρούτση, καθώς και επιλεγμένο (λόγω COVID-19) αριθμό μελών της παράταξής του φιλοξένησε σήμερα η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στα κεντρικά της γραφεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos