Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι: 8, 9, 30, 40, 43 και τζόκερ το 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι ηλεκτροκίνητο, είναι «έξυπνο» και είναι και 100% ελληνικό. Αν όλα πάνε καλά, το πρώτο σκούτερ που συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 22:02

Προσλήψεις 7 εργατών στο Δήμο Πάρου

Ο Δήμος Πάρου γνωστοποιεί την πρόσληψη 7 ατόμων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα την αντιμετώπιση της ανάγκης πρόληψης της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Τήνου γνωστοποιεί την πρόσληψη 15 ατόμων για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δεκάδες πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στην Παραλιακή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής κοντά στο χωριό Παλαιόκαστρο του δήμου Μακρακώμης λίγο μετά τον Άγιο Γεώργιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το να φτιάξουμε την τέλεια, αφράτη ομελέτα μπορεί να φαίνεται πολύ εύκολο αλλά πάντα οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Ανακαλύψαμε λοιπόν ένα απίστευτο κόλπο που αξίζει να δοκιμάσετε.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η υποχρεωτική μάσκα έχει επανέλθει ήδη από χθες, Σάββατο 18.07.2020, στα σούπερ μάρκετ (σ.σ. για υπαλλήλους και πελάτες) με τους επιστήμονες να χτυπούν “καμπανάκι” ειδικά για τα “εγχώρια” κρούσματα του φονικού ιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρωματικά πλούσια με εξαιρετική γεύση είναι τα κρασιά «Αστέρας» με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που παράγονται στο Οινοποιείο «Αστέρας» στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυλαία για φέτος στη Super League, με πρακτικά μία εκκρεμότητα, την οποία γνωρίζαμε εξ αρχής: τη 2η θέση. Η οποία καταλήγει στον ΠΑΟΚ, με τα νυν δεδομένα, εκτός κι αν η Εφέσεων του ξαναπάρει τους 7 βαθμούς. πίθανο, πλέον.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos