Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Επιβαιώθηκε η πληροφορία για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί Πέμπτη 23 Ιουλίου ο Δήμαρχος Πάρου κ .Κωβαίος με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 13:01

29 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πάρου

Ο Δήμος Πάρου ανακοινώνει την πρόσληψη 29 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο φέραμε το θέμα του Αγροκηπίου της Παροικιάς, της αναξιοποίητης προς όφελος των κατοίκων της πόλης, δημοτικής εν μέρει περιούσιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι μεν πιο μικρό, αλλά το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης (23/07) έχει τις δικές του ευκαιρίες. Το Betarades.gr έψαξε καλά και έχει βγάλει τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Φυσικά, τα ματς που προτείνονται παίζουν με δυνατές επιλογές στην betrebels.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνελήφθησαν χθες (22 Ιουλίου 2020) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Αερολιμένα Θήρας, επτά αλλοδαποί (δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες) ηλικίας από 16 έως 51 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την περιοχή του Έβρου επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του FRONTEX, Fabrice Leggeri.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άλλη μία εποικοδομητική και με σημαντική ανταπόκριση των Στελεχών του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Νοτίου Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας διοργανώθηκε την Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 από το Μητρώο, με τη συμμετοχή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και της Γενικής Γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χριστιάνας Καλογήρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 21/7 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου με τουριστικούς, επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς της Μήλου, παρουσία και της Αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos