Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Από τον Γιάννη Κότσιρα και τη Γιώτα Νέγκα μέχρι την Άννα Βίσση και τη Νατάσα Μποφίλιου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:30, αρχίζει να ξεδιπλώνεται η ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Χόρτασε” νερό η γη της Πάρου καθώς για μια ακόμη μέρα η βροχή που πέφτει είναι συνεχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον κλοιό ενός πολύ βροχερού διημέρου βρίσκεται το νησί της Πάρου καθώς από το απόγευμα του Σαββάτου 29/1 μέχρι και τις πρωινές ώρες της Κυριακής, σε ένα διάστημα δηλαδή περίπου 18 ωρών, το φαινόμενο της αδιάλειπτης βροχόπτωσης κατά διαστήματα έντονης, η οποία συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους, χαρακτήρισε το τοπικό καιρικό σκηνικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 21:24

Σασμός: Το τέλος της Σεμίνας στη σειρά

Κι όμως, το τέλος πλησιάζει για την Σεμίνα, στη σειρά Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σύμφωνα με την απόφαση της Αμερικανικής Κολυμβητικής Ένωσης, το ποσοστό της τεστοστερόνης στο αίμα της αθλήτριας δείχνει εάν μία διεμφυλική κολυμβήτρια διαθέτει «αθέμιτο πλεονέκτημα» έναντι των συναθλητριών της - Είχαν προηγηθεί αντιδράσεις για τις εκπληκτικές επιδόσεις της Λία Τόμας, η οποία γεννήθηκε άνδρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανάκληση παρτίδας συμπληρωμάτων σιδήρου ανακοίνωσε ο ΕΟΦ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την 002170 (ημερομηνία λήξης 08/2022) του φαρμακευτικού προϊόντος RAFESAC Ferrous Gluconate κόνις για πόσιμο διάλυμα 300 mg/φακελίσκο (37,5mg Fe++)/SACHET.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη, η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «ΤΕΧΝΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για το έργο «Έργα υποδομής Ηλεκτροφωτισμού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ν. Τήνου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες λήγει στις 17/4/2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κινητοποίηση – συγκέντρωση και στη συνέχεια στη μεγάλη πορεία που ακολούθησε από το νοσοκομείο μέχρι την Πλατεία Μιαούλη και τα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που έγινε την Τρίτη 1/2, συμμετείχε ο Νίκος Συρμαλένιος μαζί και με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. της οργάνωσης Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos