Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Ευλάβεια και κατάνυξη σήμερα Μ. Τρίτη στο ιερό στολίδι της Πάρου, τον επιβλητικό, παλαιοχριστιανικό ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου» ζητωκραύγαζαν ενθουσιωδώς οι Ιουδαίοι κρατώντας βάγια όταν υποδέχονταν τον Κύριό μας «καθήμενον επί πώλου όνου» στα Ιεροσόλυμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Στα 713 ευρώ, από 663 ο κατώτατος μισθός από την 1η Μάϊου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβληματικοί είναι για τη διέλευση οχημάτων ορισμένοι δρόμοι στην Πάρο εξαιτίας αντικειμενικών δυσκολιών καθυστέρησης της αποκατάστασής τους μετά από τεχνικά έργα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ενημερωτική ειδοποίηση που εξέδωσε ο Δήμος Πάρου, από τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 έως και τη Δευτέρα 25/4/2022, απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων στην παραλιακή οδό Παροικίας από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 07:00 το πρωί, σύμφωνα με την 169/2017 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο θεσμός του αστυνομικού πεζών λειτουργεί πιλοτικά και έχει πολύ διαφορετικό αντικείμενο ενασχόλησης από αυτό που φαντάζεστε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λίγες ημέρες από τώρα θα αλλάξουν όλα για τους ανεμβολίαστους αφού για πρώτη φορά μετά από καιρό θα μπορούν να εισέλθουν σε εσωτερικούς χώρους δηλαδή σε μαγαζιά για ψώνια που μέχρι τώρα μπαίνουν με αρνητικό rapid test αλλά και στην εστίαση όπου δεν είχαν καθόλου πρόσβαση στους εσωτερικούς χώρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη επιχορήγηση έως 18.000 ευρώ θα δοθεί για πληττόμενες επιχειρήσεις από την πανδημία COVID-19 σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναλυτική κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 7.365. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.259.613 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 49.0% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos