Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα του πλανήτη, όπου οι αστέρες της «στρογγυλής θεάς» θα προσπαθήσουν να λάμψουν με τα κατορθώματά τους.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η καρδιά της μικρής Χαράς, της θηλυκής σκυλίτσας από τη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν άντεξε με αποτέλεσμα το βράδυ του Μ. Σαββάτου να φύγει από τη ζωή τρομοκρατημένη από τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρουσία πλήθους πιστών, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου στην Αλυκή το πρωί της Δευτέρας 25 Απριλίου ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο διάστημα, ο Μανόλης βασανίζεται αρκετά, στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης αθωώθηκε για τη δολοφονία του Πετρή, το χωριό είναι διχασμένο κι εκείνος γνωρίζει τον πραγματικό ένοχο…

Κατηγορία LIFESTYLE

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 48 ώρες ήταν 8.413.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το twitter αλλάζει χέρια, αφού όπως όλα δείχνουν η διοίκηση του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης ήρθε σε συμφωνία για την πώλησή του στον Έλον Μασκ και μάλιστα για το ποσό των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μια αναδρομική ματιά στα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου σχετικά με τις ακτοπλοϊκές αφίξεις επισκεπτών στο νησί της Πάρου την περίοδο του Πάσχα, μαρτυρά ότι κατά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης 2010 – 2018 οι αφίξεις κατά μέσο όρο, με αυξομειώσεις ανά χρονιά, κυμαίνονταν γύρω στους 15.000 επισκέπτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα στα καλύτερά του! Μετά από δύο χρόνια σιωπής, με σύμμαχο τον σχεδόν καλοκαιρινό καιρό, χιλιάδες παριανοί και επισκέπτες της Πάρου έδωσαν και πάλι φέτος ανήμερα το Πάσχα ραντεβού, στο λιμανάκι της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, στην Δεύτερη Ανάσταση, παρουσία πλήθους κόσμου έχει καθιερωθεί να τελείται λιτάνευση των θαυματουργών Εικόνων της Παναγίας των Ιερών Ναών Παντάνασσας και Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos