Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Στη μεγάλη ποδηλατική γιορτή που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στο Περίπτερο του Συλλόγου ΙΩΝΑΣ ΑμεΑ, «φιλοξενήθηκαν» εγκάρδια, το Ενημερωτικό Έντυπο και τα Αυτοκόλλητα της «ΑΡΩΓΗΣ», τα οποία δημιουργήθηκαν με ευθύνη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νάνσι Πελόζι προσκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλήσει στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πεκίνο με μαζικά τεστ, κλείσιμο σχολείων και στοχευμένα «λουκέτα» σε συγκροτήματα κατοικιών - Φόβοι για απαγορεύσεις τύπου Σανγκάης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 14, 19, 24, 30, 33 και Τζόκερ το 13.

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Η αλλαγή θα γίνει αυτόματα με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα από τις 6 Μαΐου έως τις 19 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εκτεταμένο «λίφτινγκ» υποβάλλεται το Κέντρο Υγείας Πάρου με σκοπό την επανόρθωση των φθορών του. Τεχνικές εργασίες επισκευής – συντήρησης του κτηρίου της υγειονομικής μονάδας που βρίσκεται στην Παροικία, βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αιτήσεις επιχειρήσεων για τον Γ’ κύκλο της δράσης «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 30 ετών και άνω στις Περιφέρειες σεμετάβαση (MΕΤ), με έμφαση στις γυναίκες» θα υποβάλλονται μέχρι και την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 και ώρα 15:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού εργαστηριακού τεστ (covid pass) θα εισέρχονται στη χώρα οι ταξιδιώτες, σύμφωνα με πρόταση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 48 ώρες ήταν 7.580. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.309.962 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos