Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Μια πολική «μπάλα» που στροβιλίζεται στην ευρύτερη περιοχή της Ιταλίας και η οποία αναμένεται να κινηθεί ανατολικότερα, αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό του καιρού και στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 01:23

Super League 1, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-3

Σε... πάρτι μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League, φτάνοντας σε μία εμφατική νίκη με 3-0 και ξαναμπήκε (κι αυτός) στη διεκδίκηση του εφετινού τίτλου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο γηπεδούχος Πανναξιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα με την ΑΕ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σαββατοκύριακο 21 &22/1/2023, ο Νίκος Συρμαλένιος συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας δύο πολύ σημαντικών συλλόγων της Σαντορίνης, το ΔΑΠΠΟΣ που είναι ο κύριος πολιτιστικός και αθλητικός φορέας υπό την αιγίδα του Δήμου και το Σύλλογο πολυτέκνων που έχει μια πολύχρονη ιστορία στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη», συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Παντάνασσας στη Νάουσα όπου και έλαβε χώρα εκδήλωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πιο απλή και εύκολη συνταγή για λαχταριστές τηγανίτες που μπορείτε να φανταστείτε.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Υπήρξε η προσωποποίηση της φτώχειας, του πόνου, της αδικίας αλλά και της δύναμης, της υπομονής και της τιμιότητας.

Κατηγορία LIFESTYLE
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 14:49

«Διπλά» από 1.75 έως... 4.25

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Ντερμπάρα στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ και τη μοναδική ομάδα που την έχει κερδίσει φέτος, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για ακόμη μια Κυριακή το ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι πλούσιο σε παιχνίδια και ντέρμπι, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην ελληνική Super League, καθώς και σε Premier League, Serie A και La Liga.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν λύγισε στην πίεση του Σίνερ (μετέτρεψε το 2-0 σε 2-2) και πήρε τη νίκη το πέμπτο σετ (6-4, 6-4, 3-6, 4-6, 6-3), περιμένοντας τον Λεχέτσκα στα προημιτελικά και έχοντας ορθάνοιχτο πλέον το δρόμο για τον τελικό.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos