Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Ολόκληρη η Ελλάδα θρήνησε τους δύο αδικοχαμένους ήρωες πιλότους μας που χάθηκαν αναπάντεχα κατά τη συντριβή του Phantom πριν από λίγες μέρες στη θάλασσα ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία εύκολη συνταγή για λαχταριστό σιμιγδαλένιο κέικ που μπορεί να συνοδεύσει εξαιρετικά τον καφέ ή το τσάι σας κάθε στιγμή της ημέρας.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογράφος επί 40 χρόνια, εκ των οποίων τα 15 στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο Αντέμ Αλτάν δούλευε ως φωτορεπόρτερ στην Τουρκία, όταν στάθηκε μπροστά από ένα κτίριο που κατέρρευσε, στο Καχραμανμάρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γερμανικός Τύπος εκτιμά ότι η καταστροφή που έχει συγκλονίσει την Τουρκία τις τελευταίες ημέρες πρόκειται να επηρεάσει πολύ αρνητικά τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν ενόψει των εκλογών. «Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έχει ήδη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ομάδα Γυναικών Πάρου-Αντιπάρου εκφράζει τη θλίψη της για τα χιλιάδες θύματα του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία αλλά και την οργή της για την αναλγησία ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ που ακόμα και σε αυτές τις τραγικές στιγμές δεν άρουν το εμπάργκο σε βάρος του Συριακού λαού, εμποδίζοντας έτσι να φτάσει βοήθεια στους σεισμόπληκτους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου του νησιού κ. Μάρκου Κωβαίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πάρου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση με εκπροσώπους φορέων από κάθε πεδίο επαγγελματικής δραστηριότητας ή τομέα δράσης του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα «Πουλιά της αγάπης» (Love Birds) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη παπαγάλων για κατοικίδιο που έχουν πάρει την ονομασία τους λόγω του ισχυρού δεσμού που έχουν με το μονογαμικό τους ταίρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, συνελήφθη από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, αστυνομικός που υπηρετεί στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς της Ευρωλίγκας η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τονΕρυθρό Αστέρα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos