Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχαριστήριο για τη «Μεταστέγαση Νηπιαγωγείου Νάουσας»

21 Νοεμβρίου 2014 01:46

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και τη μεταστέγαση του Νηπιαγωγείου Νάουσας στο παλιό κτήριο του Δημοτικού Σχολείου, αισθανόμαστε την ανάγκη

να επικοινωνή-σουμε μαζί σας και να ευχαριστήσουμε όλους όσους είχαν συμμετοχή και κατάφεραν με τις ενέργειές τους να ολοκληρωθεί αυτό το πολυπόθητο έργο.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι το έργο αυτό δεν θα είχε ποτέ ολοκληρωθεί χωρίς τις καταλυτικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων, την προσωπική εργασία τους ή και το χρόνο που διέθεσαν για να φτάσουμε σήμερα να μιλάμε για ένα Πρότυπο Νηπιαγωγείο με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Παράλληλα η πτέρυγα του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας που είχε παραχωρηθεί στο Νηπιαγωγείο Νάουσας το διάστημα από τον Δεκέμβρη 2013 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2014, έχει επανέλθει στην αρχική της κατάσταση, όπως ακριβώς είχατε δεσμευτεί.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είστε δίπλα μας με την ίδια θέρμη και κατανόηση.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Η Πρόεδρος              Η Γραμματέας

Μαρία Κορδονέλλη    Ηρώ Βαβανού


Σύνθεση νέου Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών

Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Παρασκευή 17/10/2014 και μετά τη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., η σύνθεσή του είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: Κορδονέλλη Μαρία, τηλ. 6937825315, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αντιπρόεδρος: Αντωνίου Κωνσταντίνος

Γραμματέας: Βαβανού Ηρώ

Ταμίας: Μαλάμου Ιωάννα

Μέλη: Αλιφιέρη Γεωργία

Αρμάου Μαρία-Φραγκίσκα

Περάκη Κυριακή

Εκπρόσωποι στη Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου θα είναι οι:

Αρμάου Μαρία-Φραγκίσκα, 6972609728, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λουκή Φλώρα, 6972429146, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος               Η Γραμματέας

Κορδονέλλη Μαρία    Βαβανού Ηρώ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr