Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναγκαίες πλέον οι εξηγήσεις του Χρήστου Αλιφιέρη

05 Μαϊος 2015 18:10

Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα αλλά ούτε και τα "γεγονότα" τυχαία αυτά που συμβαίνουν γύρω από το πρόσωπο του Κοινοτάρχη της Νάουσας.

Ο κ. Γιώργος Μπαρμπαρήγος είναι ο άνθρωπος που "πρωτοστατεί" αποδοτικά σ΄ότι η θέση του επιβάλει για το συμφέρον της Κοινότητας σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους. Είμαστε δυστυχώς οι περισσότεροι ανάγωγοι πέραν του δέοντος όταν πάρα πολύ εύκολα ρίχνουμε σκόπημα λάσπη "συκοφαντίας" ή άν το θέλετε ποιητικά χορεύουμε επί πλέον κατά το "δοκούν" και γαϊτανάκι ώστε έτσι ν΄αρέσουμε και στο επικρατούν κλίμα της πολιτικής ζωής της χώρας. Βεβαίως είναι εύλογη η απορία ημών όλων των Ναουσαίων σε τι τελικά αποσκοπεί αυτό το μπάχαλο γύρω από την ζητούμενη "παραίτηση" του Κοινοτάρχη μας μ΄ένα κυριολεκτικά άκομψο και γελείο τρόπο που μας θυμίζει καιρούς και μνήμες χουντικές. Ερωτώ λοιπόν έχοντας κατα νούν ευρύτητα της λογικής εμφρόνου πολίτη [ελευθέρου κατά πάντα ] πέραν και έξω πολιτική ιδεολογίας.

1ον.. Απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο ένα τέτοιο θέμα και τι τελικά αποφάσησε κατά πλειοψηφία;
2ον.. Ποίοι οι λόγοι οδήγησαν σε μια τέτοια έξελιξη ώστε να φτάσουμε στην αποπομπή δίχως όμως ποτέ να μάθουμε όλοι εμείς οι έρημοι "συμπολίτες" της μεγαλύτερης Δημοτικής Κοινότητας των Κυκλάδων σε τι τελικά "αμάρτησε" ο δόλιος Κοινοτάρχης;
3ον..Μα για τ΄όνομα της Παναγιάς " Παντάνασσας" αυτό λέγεται και κατανοήται πολιτικός ελιγμός ή έντεχνή ατιμιά καταράκωσης του θεσμού της Προεδρικής εξουσίας; Εισάγουμε έτσι αψυχολόγητα μίση και κόντρες σε βάρος του τόπου μας όταν θα έπρεπε ξεκάθαρα και ντόμπρα να περιφρουρήσουμε [ ώς κόρη οφθαλμού ] τις πρόσφτατες εκλογικές πλειοψηφικές επιλογές των συνδημοτών.

Ομολογώ μ΄όλο το σεβασμό μου στις αναγραφόμενες απόψεις στο psts.gr εκείνο που σας κατά τη γνώμη μου "υστερεί" την δημοσιογραφική ευρύτητα η στοχοποίηση της αλήθειας και τι αποσκοπεί μια τέτοια [ ύποπτη ριπή σε βάρος της συνεκτικότητας ] των απλών λαϊκών ανθρώπων της τοπικής μας κοινωνίας. Είναι λυπηρό το ότι φτάσαμε στο σημείο ν΄ακούμε και να λέμε "κουφά και απρεπεί" πράγματα ότι δηλαδή μας καπνίσει ο ένας σε βάρος του άλλου ότι ακόμα το χειρότερο παράδειγμα στη νέα παιδιά που αύριο θα μας διαδεχθούν.. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ζέουσα η ανάγκη ν΄ακουστούν και οι θέσεις του κ. Γιώργου Μπαρμπαρήγου το "θύμα" αυτής της υπόθεσης..

Για το ΛΟΓΟ αυτό περιμένουμε όλοι εδώ στην Νάουσα ν΄ακούσουμε και τις δικές του απόψεις. ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ τόσο το πρόσωπο όσο και την Θεσμική του ΙΔΙΟΤΗΤΑ.. Τον περιμένουμε για ν΄ακουστεί η αλήθεια και τον "στηρίζουμε" όλοι μαζί ανεξαρτήτως της ψήφου.

Χρήστος Αλιφιέρης τ. Αντιπρόεδρος Δημ. Κοιν. Νάουσας Πάρου. περιμένουμε

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr