Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ματαίωση συνάντησης συλλόγου Φίλων Στήριξης του Κέντρου Υγείας Πάρου

26 Μαρτίου 2016 15:07

Πληροφορούμε, τους "Συμπολίτες μας" αμφοτέρων των φίλων Πάρου & Αντιπάρου ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή 3 - 4 - 2016 και ώρα 11.00 π.Μ. στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Αρχίλοχος" στην Παροικία δεν θα πραγματοποιηθεί.


Οι λόγοι της αναβολλής αυτής μας επιβάλει η μή επάρκεια χρόνου για την τακτοποίηση - ενημέρωση του μητρώου των μελλών του "συλλόγου" όπως επίσης πλήθος άλλων διαδικαστικών ζητημάτων ώστε να γίνει κατά το δυνατό απρόσκοπτή η λειτουργία του.

 

Σημειώστε ακόμα ότι για κάθε επικοινωνία μεταξύ μας που θα μπορούσε να είναι ωφέλιμη "προτάσεων" που ασφαλώς θα βελτιώσουν θετικότερα το ξεκίνημα μας αυτό σε καινούργια πλέον βάση.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την "Διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου" του απερχομένου Προέδρου κ.Χρήστου Κων.Αλιφιέρη [ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ]..

O Χώρος και ο χρόνος της νέας μα συγκέντρωσης θα σας ανακοινωθεί το ταχύτερο δυνατό καθώς είναι δύσκολή η εξεύρεση "αίθουσας" στην Παροικιά ελπίζουμε πάντως πως δεν θα ξεπεράσει το δεκαπενθήμερο:
Η προσωρινή πενταμελής επιτροπή

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr