Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα πλοία της μεγάλης φυγής! Το αδιαχώρητο στο λιμάνι της Πάρου για την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα…(Βίντεο)

18 Απριλίου 2017 20:05

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στο λιμάνι της Πάρου το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αλλά και το πρωί της Τρίτης 18/4. Χιλιάδες εκδρομείς επιβιβάστηκαν στα πλοία με προορισμό τον Πειραιά για το ταξίδι της επιστροφής τους στο κλεινόν άστυ, μετά τις πασχαλινές διακοπές.

Τόσο στα τακτικά όσο και στα έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, η πληρότητα έφθασε στο 100%, καθώς η αναχώρηση των επισκεπτών του νησιού ήταν μαζικότατη κατά τις δύο μέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα. 

Χαρακτηριστικό του μεγάλου όγκου του κόσμου που ανέμενε στο λιμάνι για την επιβίβασή του στα πλοία της ...μεγάλης φυγής, ήταν ότι στα κιόσκια αναμονής στο λιμάνι, επιτρεπόταν από τις Λιμενικές Αρχές, η σταδιακή αποχώρηση και επιβίβαση, καθώς οι μπάρες άνοιγαν και έκλειναν κατά διαστήματα για την ομαλότερη έξοδο των ταξιδιωτών την ώρα που τα πλοία ήταν στο λιμάνι.


To συννεφιασμένο μουντό τοπίο ως τελευταία εικόνα από την Πάρο, δεν πτόησε καθόλου τους ταξιδιώτες που «εγκατέλειψαν» το νησί με «αποσκευές» τις καλύτερες αναμνήσεις και τις ομορφότερες εντυπώσεις, μιας κι ο καιρός τις γιορτινές ημέρες ήταν θαυμάσιος και ανοιξιάτικος!

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr