Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολύωρες επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στις Καμάρες Πάρου. «Κάθε χρόνο τα ίδια και φέτος χειρότερα…» διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής….

29 Ιουλίου 2017 14:38

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο φετινό. Κατά τα τελευταία χρόνια, στην καρδιά του καλοκαιριού, διακόπτεται σε καθημερινή βάση η υδροδότηση στις Καμάρες Πάρου για αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.

Φέτος όμως η δυσχερής αυτή κατάσταση ξεπέρασε κάθε προηγούμενη χρονιά. Εδώ και δεκαπέντε περίπου ημέρες, από τα μέσα Ιουλίου, ξεκίνησαν διακοπές στην παροχή νερού για 2 – 3 περίπου απογευματινές ώρες οι οποίες ωστόσο δεν ήταν καθημερινές αλλά γίνονταν κάθε 2 – 3 ημέρες.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες, το νερό άρχισε να κόβεται στις Καμάρες κατά τις πρωινές ώρες καθημερινά, ενώ κατά τις δύο τελευταίες ημέρες, σημειώνονται διακοπές και το πρωί και το βράδυ σε καθημερινή βάση.
Ειδικότερα εχθές, Παρασκευή 28 Ιουλίου, η υδροδότηση διακόπηκε για 4 ώρες το πρωί αλλά και το βράδυ από τις 8 έως τις 12 περίπου τα μεσάνυχτα.

Σήμερα ωστόσο Σάββατο 29 Ιουλίου, δεν υπάρχει καθόλου υδροδότηση στην περιοχή των Καμαρών καθώς το νερό κόπηκε από τις 8 το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι που γράφτηκε το άρθρο, οι Καμάρες συνεχίζουν να μην έχουν νερό.

Οι επαναλαμβανόμενες πολύωρες διακοπές οι οποίες βαίνουν αυξανόμενες σε διάρκεια και συχνότητα όσο περνούν οι μέρες, έχουν προκαλέσει την εύλογη δυσανασχέτηση στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο. Καθώς πολλές οικίες στις Καμάρες, φιλοξενούν αυτή την εποχή λόγω καλοκαιριού κόσμο, η κατάσταση τείνει να γίνεται αφόρητη καθώς το πρόβλημα μεγεθύνεται.

Η ταλαιπωρία που υφίστανται στην καθημερινότητά τους ντόπιοι και επισκέπτες είναι μεγάλη και είναι ανάγκη να δοθεί λύση στο ζήτημα.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr