Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτέλους παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Πάρου

21 Σεπτεμβρίου 2017 12:52

Είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω γνωστό πρωτίστως σε όσους πρωταγωνίστησαν στους μεγάλους αγώνες για την υγεία, αλλά και σε όλους τους κατοίκους της Πάρου και της Αντιπάρου που πλαισίωσαν το μεγάλο εκείνο κίνημα, ότι η κενή οργανική θέση παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Πάρου, καλύφθηκε με μόνιμο γιατρό.

Καλύφθηκε επίσης και η κενή θέση Γενικής Ιατρικής με μόνιμο γιατρό, ενώ έχει προκηρυχθεί η κάλυψη των κενών θέσεων με μόνιμους γιατρούς για τις ειδικότητες καρδιολόγου, μικροβιολόγου και ορθοπεδικού.
Για την ευνοϊκή αυτή εξέλιξη, που αναβαθμίζει την Πρωτοβάθμια Δημόσια Περίθαλψη στην Πάρο και την Αντίπαρο, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας κ. Σπύρο Λάβδα και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ που εργάστηκαν αθόρυβα και μεθοδικά για να υπάρξει αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον Επιστημονικό Διευθυντή του Κ.Υ. κ. Γιώργο Τζανίδη, που με τη δική του συμμετοχή και ψήφο στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής που έκρινε τις ενστάσεις, έβαλε τέλος στην αβεβαιότητα μηνών και οριστικοποίησε τις δύο προαναφερθείσες προσλήψεις.

Ας μην ξεχνάμε ότι εκείνοι οι αγώνες του παριανού λαού για την υγεία, ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το χθεσινό επιτυχές αποτέλεσμα.

Κώστας Αργουζής

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr