Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα τραγούδι «γεμάτο» Πάρο! Το νέο video clip του Παντελή Θαλασσινού που γυρίστηκε κυρίως στην Αλυκή της Πάρου ξεσηκώνει με νησιώτικους ήχους και παριανές εικόνες!

29 Οκτωβρίου 2017 14:14

«Το φεγγαράκι πρόβαλε» είναι ο τίτλος του νέου όμορφου τραγουδιού του Παντελή Θαλασσινού που «ξεχειλίζει» από νησιώτικο χορευτικό ήχο και ξεσηκώνει με τους στίχους του όσους αγαπούν τις νησιώτικες μελωδίες!

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης που κινείται για άλλη μια φορά στις ράγες της παράδοσης, δημιούργησε ένα τραγούδι που κρατούσε, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, στο «συρτάρι» του για αρκετά χρόνια και τώρα το παρουσιάζει ολοκληρωμένο για πρώτη φορά.



Εντυπωσιακές θαλασσινές εικόνες γυρισμένες σε ένα σκάφος εν πλω στα νερά της Πάρου και συγκεκριμένα της Αλυκής, συνθέτουν το video clip του τραγουδιού που γυρίστηκε εξ΄ολοκλήρου τον Οκτώβριο στο νησί. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι το video clip «κατακλύζεται» από ζωντανά στιγμιότυπα θαλασσινής αύρας που εμπνέουν τον θεατή και τον κάνουν να «βιώνει» ένα υπέροχο ταξίδι στα κύματα της Πάρου ενόσω ακούει τους περίφημους στίχους και την «ξεσηκωτική» μουσική του υπέροχου τραγουδιού.



Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη οπτικοποίηση του νησιώτικου ρυθμού του μουσικού κομματιού! Ένα σκάφος που αρμενίζει στα νερά της Αλυκής «φορτωμένο» μουσικούς που παίζουν το τραγούδι και χορεύουν μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό που το τραγουδά, «ταξιδεύει» τον ακροατή σε ήχους «γεμάτους» νησιωτική Ελλάδα, μαγεύει τον θεατή με εικόνες θαλασσινής μπλε ομορφιάς!

Δείτε το video clip και απολαύστε το μαγευτικό τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού που για μία ακόμη φορά με την δημιουργική του στόφα ενώνει το νήμα της παλαιάς με την νεότερη μουσική νησιώτικη παράδοση πάντα με την ποιότητα που τον διακρίνει ως δημιουργό!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr