Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη Δημάρχου Πάρου Μ. Κωβαίου στο Κέντρο Υγείας

06 Δεκεμβρίου 2017 14:02

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Πάρου, πραγματοποίησε, τη Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, με την Χωρική Αντιδήμαρχο κ. Δώρα Σαρρή και τον Υπεύθυνο για θέματα Υγείας του Δήμου κ. Χαράλαμπο Μαλινδρέτο, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής κ. Σπύρου Λάβδα.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε με την παρουσία των νέων γιατρών που ανέλαβαν υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα και καλύπτουν τις ειδικότητες του Παθολόγου, του Παιδιάτρου και του Ορθοπεδικού, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας και αντηλλάγησαν απόψεις που αφορούν την εξυπηρέτηση των ασθενών αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Από τη συζήτηση προέκυψε η σημαντική πληροφορία της μεγάλης αύξησης του αριθμού των πολιτών που εξυπηρετούνται, η αναμενόμενη έλευση νέων γιατρών για τις ειδικότητες του Καρδιολόγου, Μικροβιολόγου και του νέου Αγροτικού Γιατρού καθώς και η περαιτέρω στελέχωση με νέες ειδικότητες που προκύπτει μετά από την πρόσφατη αλλαγή στο καταστατικό λειτουργίας του Κέντρου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες του Δημάρχου Πάρου, αρχικώς στον Πρόεδρο κ. Λάβδα για τις προσπάθειές του και στη συνέχεια στους νέους γιατρούς που επέλεξαν να έρθουν στο νησί μας. Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Πάρου και η Δημοτική αρχή θα συνεχίσει να αποτελεί αρωγό και υποστηρικτή στο έργο τους προκειμένου οι συμπολίτες μας να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας που τους αναλογούν.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος τόνισε : Η ευαισθητοποίηση όλης της κοινωνίας, των απλών πολιτών, του Συντονιστικού Οργάνου και της Δημοτικής Αρχής απέδωσε καρπούς. Έχουμε σε υπηρεσία τρεις νέες ειδικότητες και αναμένουμε το επόμενο διάστημα άλλες δύο. Μπαίνουμε σε μία νέα εποχή για την Υγεία στο νησί μας και πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την στήριξη και ενίσχυση του Κέντρου Υγείας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα έτσι ώστε το Κέντρο Υγείας Πάρου να καταστεί πλήρες σε κάλυψη ειδικοτήτων και σε παροχή υπηρεσιών.»

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr