Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανελλήνια προβολή της Χριστουγεννιάτικης Πάρου μέσα από εικόνες του psts.gr προβεβλημένες από το Star Channel!

12 Δεκεμβρίου 2017 18:22

Για μία ακόμη φορά, ανάμεσα σε τόσες άλλες, ένα πανελλήνιας εμβέλειας μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι αξιοποίησε καταγεγραμμένο και αναρτημένο υλικό της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr για να προβάλει την Πάρο σε ολόκληρη την επικράτεια.

Συγκεκριμένα εικόνες της Χριστουγεννιάτικης Πάρου και της φωταγώγησης του παραδοσιακού σκαριού της Παροικίας, προβλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel «ταξιδεύοντας» με αυτόν τον τρόπο παντού στην Ελλάδα, διαφημίζοντας έτσι το νησί.


Τo psts.gr, για πολλοστή φορά, χρησιμοποιείται ως πρωτογενή πηγή ενημέρωσης - για ότι συμβαίνει στην Πάρο και στις Κυκλάδες - από μεγάλα πανελλήνιας εμβέλειας μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς εκπληρώνει τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που αυτά θέτουν προκειμένου να αξιοποιήσουν ένα μέσο ως πρωτογενή πηγή.

Ευχαριστούμε θερμά τους επισκέπτες – αναγνώστες μας για τη στήριξή τους και την κορυφαία θέση στην οποία μας έχουν κατατάξει στην Πάρο και στις Κυκλάδες, και δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και αντικειμενικότητα προβάλλοντας την Πάρο παντού, εντός κι εκτός της επικράτειάς της.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr