Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τα σπάει» ο Stan στο πιο θρυλικό Live Stage της Αθήνας! (Βίντεο)

11 Ιανουαρίου 2018 17:14

Στο πιο ιστορικό και διάσημο νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων, το «Club Αυτοκίνηση» εμφανίζεται ο αγαπημένος παριανός ερμηνευτής και στιχουργός Stan, χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Συνεργάζεται με ένα βαρύ όνομα στο χώρο της σύγχρονης μουσικής, τον πολυτάλαντο Χρήστο Δάντη, μαζί με τον οποίο, προσφέρουν μεγάλες βραδιές στο Live Stage της Αυτοκίνησης κάνοντας το κοινό να μιλά για ένα μοναδικό πρόγραμμα – σταθμό στα μουσικά δρώμενα της πρωτεύουσας!

Ο δικός μας Stan (Στράτος Αντιπαριώτης) κυριολεκτικά «τα σπάει» στην πιο θρυλική πίστα της Αθήνας! Δίνει στην σκηνή τον καλύτερο εαυτό του, ερμηνεύει τα αξεπέραστα τραγούδια του με τη μοναδική φωνή του, απολαμβάνει την αγάπη του φανατικού κοινού του που τον ακολουθεί σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα και σε κάθε live που εμφανίζεται!


Ο ταλαντούχος Stan, αποτελεί καλλιτέχνη που διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα fun club στην Ελλάδα! Χάρη στη μεγάλη αγάπη του κόσμου και το υπέροχο ταλέντο του, ανεβαίνει όλο και ψηλότερα, πολλά από τα τραγούδια του έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας ενώ όλα σχεδόν έχουν βρεθεί στις πρώτες θέσεις προτίμησης του κόσμου!

Το πιστό, μεγάλο κοινό του, τον απολαμβάνει φέτος στο «Club Αυτοκίνηση» και εμείς οι παριανοί είμαστε περήφανοι για την τεράστια επιτυχία που σημειώνει σε ένα από τα πιο δημοφιλή Club της Αθήνας που έχει γράψει ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση.

Εκεί γράφει εφέτος την δική του ιστορία και ο δικός μας Stan, κάνοντάς την Πάρο περήφανη για μια ακόμη φορά!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr