Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μάχη» με τα κύματα στο λιμάνι της Πάρου! «Πάλεψε» με τον δυνατό γαρμπή το Blue Star Naxos.! (Βίντεο)

18 Ιανουαρίου 2018 14:56

«Μάχη» με τα κύματα έδωσε το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018 το προερχόμενο από τον Πειραιά πλοίο της γραμμής Blue Star Naxos, που «πάλευε» επί πολλή ώρα να δέσει στο λιμάνι της Παροικίας εξαιτίας του ισχυρού νοτιοδυτικού ανέμου πολλών μποφόρ που έπνεαν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή.

Άγκυρα και τρεις χοντρούς κάβους έριξε από την αριστερή πλευρά το πλοίο προκειμένου να καταφέρει να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι μετά από αρκετή ώρα! Οι συνθήκες έντασης ανέμου που επικρατούσαν την ώρα που έφθασε το πλοίο στο λιμάνι, ήταν απολύτως δυσχερείς.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Συχνά στα χειμερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια στις Κυκλάδες, καπετάνιοι και πλοία έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες καιρικές συνθήκες τις οποίες χειρίζονται συνήθως με επιδεξιότητα πιστοί στο καθήκον της ασφαλούς μετακίνησης.

Τελικά, επειδή «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται», ο καπετάνιος του Blue Star Naxos κατάφερε να «δαμάσει » τα αντίξοα κύματα και να προσδέσει το καράβι. Μετά τη μικρή περιπέτεια, το πλοίο αναχώρησε για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του προς άλλα νησιά με αρκετή όμως χρονική καθυστέρηση.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr