Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Έπνιξαν» τα κύματα ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της Παροικίας Πάρου! «Μπάνιο» στη θάλασσα κάνουν πεζοί και αυτοκίνητα…(Βίντεο)

18 Ιανουαρίου 2018 20:10

Οι θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως πολλών μποφόρ που απαγόρευσαν τον απόπλου των πλοίων την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, λυσσομανούσαν με μεγάλη σφοδρότατα και στην Παροικία της Πάρου το πρωί της Πέμπτης, «λούζοντας» στα ψηλά, άγρια κύματα ολόκληρο το παραλιακό της μέτωπο.

Από το ύψος της Αγίας Άννας στο Δημαρχείο και στο μύλο, μέχρι το λιμάνι και την περιοχή Βίντζι, αφρισμένα κύματα υψώνονταν και έσκαγαν με δύναμη στη στεριά δυσχεραίνοντας την κίνηση οχημάτων και πεζών οι οποίοι έκαναν κυριολεκτικά «μπάνιο» μες το χειμώνα στην προσπάθειά τους να διέλθουν από την παραλία.

Ο δυνατός γαρμπής σύμφωνα με τη ναυτική ορολογία, είναι καιρός που όταν «πιάνει» στην Πάρο ταλαιπωρεί πρωτίστως την Παροικία.

Το θέαμα στην παραλιακή οδό της, άγριο, απόκοσμο και σχεδόν απειλητικό, με ριπές δυνατού ανέμου να φουσκώνουν τη θάλασσα που ξεβραζόταν δεκάδες μέτρα μέσα στη στεριά μαστιγώνοντας με μανία περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα που περνούσαν το πρωί της Πέμπτης από εκεί...

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr