Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Επανάσταση» στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού

31 Ιουλίου 2018 13:40

Διαχρονική ποιότητα, κορυφαίες επιδόσεις, αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία είναι κάποια από τα δεκάδες χαρακτηριστικά με τα οποία έχει συνδέσει το όνομα της η Miele. Σημείο αναφοράς αποτελούν τα πλυντήρια ρούχων της από 6,5 kg έως 32 kg και οι υψηλότερες στροφές στυψίματος παγκοσμίως (g factor 542), που ελαχιστοποιούν το υπόλοιπο υγρασίας (45%).


Η in-house φροντίδα του ιματισμού με συσκευές Miele Professional, μπορεί να προσφέρει έως και 40% εξοικονόμηση, σε σχέση με την εξωτερική πλύση (αναλόγως περιοχής και λειτουργικών εξόδων).

 

Μια αληθινή καινοτομία για τέλεια καθαριότητα

Τα νέα πλυντήρια ρούχων The Benchmark Machines για φορτία από 10 έως 20 kg, δηλαδή οι σειρές Performance και Performance Plus, αποτελούν σημείο αναφοράς στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας. O νέος μηχανισμός πλύσης EcoSpeed, που βασίζεται σε διαφορετικές ταχύτητες περιστροφής, συμβάλλει στον βαθύ καθαρισμό του ιματισμού. Ο πατενταρισμένος ανοξείδωτος κυψελωτός κάδος 2.0, προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ το οβάλ τύμπανο των πλυντηρίων δεν έχει γωνίες, κοιλώματα ή σχισμές όπου μπορούν να συσσωρευτούν υπολείμματα απορρυπαντικού. Έτσι, η σειρά Performance Plus μπορεί και προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση νερού κατά 20% και ενέργειας κατά 30%, σε σύγκριση με τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς, γεγονός που τοποθετεί τη Miele 20% και περισσότερο κάτω από άλλους κατασκευαστές στην κατανάλωση νερού και ενέργειας. Οι συσκευές της σειράς Performance Plus διαθέτουν πάνω από 90 σταθερά και ειδικά προγράμματα καθώς και επιπρόσθετες θέσεις στη μνήμη, για περισσότερα από 100 εξατομικευμένα προγράμματα. Όλες οι σειρές διαθέτουν τον νέο πρακτικό πατενταρισμένο μηχανισμό για το κλείδωμα της πόρτας.

Ολοκληρωμένη φροντίδα ιματισμού με Miele
Για την ολοκληρωμένη φροντίδα του ιματισμού μία είναι η πρόταση: Miele. Επιλέγοντας ένα πλυντήριο ρούχων Performance Plus, σε συνδυασμό με ένα στεγνωτήριο Miele, με πρωτοποριακή τεχνολογία αντλίας θερμότητας και με ένα σιδερωτήριο της σειράς PM 12 ,
το αποτέλεσμα είναι μοναδικό:

• Πλύσιμο: 20% χαμηλότερη κατανάλωση νερού και 30% ενέργειας.
• Στέγνωμα: Έως 60% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις συμβατικές συσκευές.
• Σιδέρωμα: το πιο γρήγορο σιδέρωμα παγκοσμίως στην κατηγορία του.

Παράλληλα, η Miele προσφέρει σήμερα τη δυνατότητα απόκτησης των συσκευών της, πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, μέσω του προγράμματος χρηματοδοτικής μίσθωσης Miele Leasing και με προνομιακούς όρους αποπληρωμής. Με τεχνολογία αιχμής που αλλάζει τα δεδομένα, με τις χαμηλότερες καταναλώσεις νερού και ρεύματος, με άμεση και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη η Miele είναι ο στρατηγικός συνεργάτης σας.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων της Miele



ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΛΑΡΟΣ
ΠΑΡΟΣ MIELE BOUTIQUE
Περιφερειακός Παροικιάς Νάουσας, Θέση Ξηροπόταμος, 84401 Νάουσα, ΚΙΝΗΤΟ: 6973392153, ΤΗΛ: 22840 28611, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr