Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μετά την Τήνο στην Αντίπαρο ο ζωντανός θρύλος της ροκ Μικ Τζάγκερ!

28 Αυγούστου 2018 17:24

Τις πανέμορφες Κυκλάδες επέλεξε για τις διακοπές του φέτος ο θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής Μικ Τζάγκερ!

Ο 75χρονος πια αειθαλής μουσικός, στιχουργός, συνθέτης, τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος τoυ μυθικού ροκ συγκροτήματος Rolling Stones το οποίο ανήκει στο πάνθεον των δημοφιλέστερων μουσικών σχημάτων ever, εθεάθη προ ολίγων ημερών να γευματίζει μαζί με την παρέα του σε ορεινό χωριό της Τήνου!

Εκδηλώσεις χαράς προκάλεσε στους θαμώνες που τον αναγνώρισαν με τους οποίους υπήρξε ευγενής, καλοδιάθετος και επικοινωνιακός κάνοντας χιούμορ!

Οι ήσυχες διακοπές του, καθώς απ΄ότι φαίνεται προτιμά γαλήνιους προορισμούς του Κυκλαδίτικου νησιωτικού συμπλέγματος, συνεχίζονται αυτές τις ημέρες στην Αντίπαρο. Εκεί φιλοξενείται σε σπίτι που έχει νοικιάσει Έλληνας επιχειρηματίας. Στο νησί της Αντιπάρου το οποίο αποτέλεσε επόμενο σταθμό διακοπών για τον γερόλυκο της ροκ, έφθασε από την Τήνο με ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος.

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και αποζητώντας την ιδιωτικότητα, ο σπουδαίος καλλιτέχνης απολαμβάνει τις ομορφιές της Αντιπάρου όπως τόσοι άλλοι διάσημοι αστέρες της διεθνούς showbiz που κάθε καλοκαίρι την επισκέπτονται σταθερά εδώ και χρόνια!

Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό μας για ένα τριήμερο στην Πάρο (Διαμονή + Αυτοκίνητο + Εισιτήρια + Gourmet γεύμα)

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr