Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Διπλή» αστυνόμευση στο εξής στην Πάρο...

09 Οκτωβρίου 2018 18:23

Ένα νέο περιπολικό όχημα προστέθηκε στη δύναμη των αστυνομικών αρχών της Πάρου πριν από ελάχιστες ημέρες κάνοντας έτσι δύο στο σύνολο τα περιπολικά τα οποία θα διαθέτει εφεξής η τοπική αστυνομία, καθώς μέχρι σήμερα ένα μόνο όχημα κάλυπτε τις ανάγκες αστυνόμευσης στο νησί.


Το νέο περιπολικό, αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες μας δωρεά ενός ιδιώτη, μη παριανής εντοπιότητας, ο οποίος διατηρεί εξοχική κατοικία στην Πάρο και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του ως προς τη δωρεά του.

Σημαντική «ανάσα» ως προς τη διευκόλυνση του έργου των τοπικών αστυνομικών αρχών αλλά και ως προς την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και επισκεπτών της Πάρου, αποτελεί ασφαλώς η απόκτηση του νέου περιπολικού οχήματος, το οποίο βεβαίως ήταν αναγκαίο τόσο για την πρόληψη όσο και για την καταστολή της παραβατικότητας στο νησί.

Καθώς η μέχρι σήμερα ύπαρξη ενός και μοναδικού αστυνομικού οχήματος, καθιστούσε σε πολλές περιπτώσεις αναποτελεσματική την ταχεία επέμβαση σε μακρινά συμβάντα, και εκ των πραγμάτων αδύνατη την ταυτόχρονη διαχείριση περιστατικών σε διαφορετικά σημεία του νησιού, το νέο περιπολικό, ευγενής δωρεά ενός πολίτη που αγαπά το νησί, έρχεται να συμβάλλει στην επίλυση των ανωτέρω προβλημάτων και να ενδυναμώσει τις συνθήκες ασφάλειας στην Πάρο.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το νησί μεγεθύνει κατά εκατοντάδες χιλιάδες τον πληθυσμό του κατά τους θερινούς μήνες ως τουριστικός προορισμός, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την μεγάλη σημασία που αποκτά η πρόσθεση ενός ακόμα περιπολικού για τον τόπο.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr