Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεταξύ των ωραιότερων νησιών από όλες τις ηπείρους του πλανήτη και τρίτη στην Ευρώπη η Πάρος για το 2018!

12 Οκτωβρίου 2018 20:27

Παραδεισένια, μαγευτικά εξωτικά νησιά, προορισμοί άφατης ομορφιάς το ταξίδι στους οποίους είναι όνειρο ζωής, βρίσκονται στη λίστα με τα ωραιότερα νησιά του πλανήτη σύμφωνα με τις ψήφους 429.00 τουριστών στο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό του κόσμου Conte Nast Traveler.


Νησιά που μοιάζουν με παράδεισο επί γης από την Ασία, την Αυστραλία, τον Νότιο Ειρηνικό, την Καραϊβική, τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη, φιγουράρουν μεταξύ ομορφότερων του κόσμου κατά την ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου στην διεθνούς απήχησης ετήσια εκδήλωση Reader΄s Choice Awards 2018 που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. Ανάμεσα στα πανέμορφα νησιά ολόκληρης της οικουμένης φιγουράρει και η Πάρος!

Στην κατηγορία «Νησιά της Ευρώπης» η Πάρος «κέρδισε» μεταξύ των πέντε καλύτερων ευρωπαϊκών νησιών της λίστας την τρίτη θέση προτίμησης του παγκόσμιου τουριστικού κοινού μετά την Μύκονο και την Κρήτη, αφήνοντας στην τέταρτη και πέμπτη θέση νησιά της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Πρόκειται για μια σπουδαία ασφαλώς διάκριση η οποία εντάσσει πλέον και επίσημα την Πάρο ανάμεσα στους ωραιότερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου και φυσικά στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης!

Το ενδιαφέρον του διεθνούς τουριστικού κοινού για τον συγκεκριμένο τουριστικό θεσμό βράβευσης που μετρά 31 χρόνια παρουσίας είναι τεράστιο, όπως φυσικά τεράστια είναι και η προβολή της Πάρου σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο διαμέσου της ανάδειξή της σε έναν από τους καλύτερους νησιωτικούς προορισμούς επί γης!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr