Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Αντίδραση στους αντιδρώντες στο θέμα επέκτασης του νέου αεροδιαδρόμου

11 Δεκεμβρίου 2018 21:23

Ο Σύλλογος Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε όποιες ενέργειες έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν στο μέλλον από ελάχιστη μερίδα περιστασιακών/μη μόνιμων κατοίκων του νησιού μας, με σκοπό την κατάργηση του έργου της επέκτασης του διαδρόμου του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

Οι ενέργειες αυτές που πραγματοποιούνται ερήμην της παριανής κοινωνίας και των θεσμοθετημένων συλλογικών της οργάνων, αποτελούν πρόκληση που δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση.

 

Καλούμε το Δήμο και τους φορείς του νησιού να αντιδράσουν οργανωμένα, ώστε να αποτραπεί η όποια δικαστική εμπλοκή που θα οδηγήσει το αναγκαίο αυτό έργο σε χρονοβόρες καθυστερήσεις ή και στην κατάργησή του. Η Πάρος έχει υποφέρει αρκετά από ανάλογες ενέργειες του παρελθόντος.

Τα έργα ολοκλήρωσης του νέου αεροδρομίου θα πραγματοποιηθούν εντός του απαλλοτριωμένου χώρου και δεν πρόκειται να επιβαρύνουν την περιοχή και τις βίλες των "ευαίσθητων" και "ανησυχούντων" για το φυσικό και δομημένο περιβάλλον της Πάρου, όπως υποκριτικά υποστηρίζουν.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου

Ο Πρόεδρος

Πέτρος Αυλήτης




 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr