Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορυφαίας ποιότητας παραδοσιακά κρασιά Πάρου «Αστέρας»!

13 Απριλίου 2019 11:56

Όταν τα πλούσια αρώματα γηγενών ποικιλιών σταφυλιού «παντρεύονται» με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας στην παραγωγή οίνου, γεννιούνται θαύματα!


Γεννιούνται κρασιά με ιδιαίτερο χαρακτήρα, προσωπικότητα και γεύση, που φέρουν την ιδιαίτερη σφραγίδα της παράδοσης του τόπου τους!

Τέτοια είναι τα παριανά κρασιά που παράγονται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες του Οινοποιείου «Αστέρας» - το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Αστέρας 5χλμ. από τη Νάουσα στο δρόμο προς Πίσω Λιβάδι - ιδιοκτησίας Κωνσταντίνου Ρούσσου.

Δοκιμάστε Οίνο Λευκό Ξηρό «Αστέρας» που προήλθε από την προσεκτική καλλιέργεια, συγκομιδή και συνοινοποίηση των τοπικών ποικιλιών «ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ» «ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ» και «ΑΣΥΡΤΙΚΟ».

Ή επίσης Οίνο Ροζέ Ξηρό «Αστέρας» που προήλθε με τον ίδιο τρόπο από τις τοπικές ποικιλίες «ΜΑΝΤΙΛΑΡΙΑ» και «ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ». Ή τον Οίνο Ερυθρό Ξηρό «Αστέρας» από την τοπική ποικιλία «ΜΑΝΤΙΛΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟ ΑΪΔΑΝΙ».
Δοκιμάστε επίσης σούμα (παριανό τσίπουρο) εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.  Τα παραδοσιακά προϊόντα του Οινοποιείου «Αστέρας» είναι Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Κυκλάδες.

Απολαύστε τα και πιείτε την Πάρο στο ποτήρι σας!

Περιοχή Αστέρας Πάρου
Τηλ. 22847 72580 – 6977 786 711
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr