Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος:Το καλοκαίρι μπήκε μαζί με.... κότερα που γέμισαν τη μαρίνα της Παροικίας! (Βίντεο)

12 Ιουνίου 2019 16:46

Δεν πρόλαβε να βγει ο Μάϊος και μύρισε για τα καλά καλοκαίρι στην Πάρο!


Κάτι ο καλός καιρός και οι πρώτες βουτιές για τους πιο τολμηρούς, κάτι οι αυξημένες ροές επισκεπτών, η κίνηση στο νησί "ζεσταίνεται" και τα προμηνύματα για τη full θερινή σεζόν είναι ήδη έντονα στο νησί!
Μεταξύ των εικόνων που αυτή την εποχή στην Πάρο "δηλώνουν" ότι το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ, είναι και η γεμάτη μαρίνα της Παροικίας από σκάφη αναψυχής. Κότερα κάθε είδους, προσεγγίζουν αδιάλειπτα εδώ και έναν περίπου μήνα την πρωτεύουσα του νησιού, καθώς ο καιρός είναι σύμμαχος για αποδράσεις αναψυχής στην καρδιά των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο φετινός αριθμός σκαφών που ελλιμενίστηκαν στη μαρίνα της Παροικίας κατά το φετινό Μάιο, κινήθηκε στα επίπεδα του Μαϊου του 2018.

Αυτό που ίσως διαφέρει, κατά ασφαλείς πληροφορίες, είναι οι τουρίστες των σκαφών αναψυχής που αφίχθησαν στην Πάρο τελευταία και η διαφορά τους έγκειται στο ότι τα "βαλάντιά" τους ήταν χαμηλότερα σε σχέση με άλλες χρονιές. Μια εξέλιξη εν πολλοίς εύλογη, καθώς όσο ο θαλάσσιος τουρισμός αυτού του είδους κερδίζει έδαφος σε μαζικότητα, η ποιότητά του τείνει να παρουσιάζει σχετική μείωση από χρονιά σε χρονιά.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr