Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Μέσα σε δύο ημέρες, αλλεπάλληλες διακομιδές τραυματιών από τροχαία ατυχήματα στο νησί…

31 Ιουλίου 2019 11:58

Η αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Πάρου ενώ διανύουμε την καρδιά του καλοκαιριού αποτελεί γεγονός που εμπνέει εύλογες ανησυχίες καθώς έχει ως θλιβερό αποτέλεσμα την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.


10 συνολικά άτομα, μεταξύ των οποίων και ασθενείς του νησιού, διακομίστηκαν προς αστικές μονάδες νοσοκομειακής φροντίδας τις τελευταίες δύο ημέρες.

Δύο αεροδιακομιδές έγιναν την Τρίτη 30 Ιουλίου, η μία με ιδιωτικό αεροσκάφος και η άλλη με αεροπλάνο της γραμμής. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν προς το αεροδρόμιο με ασθενοφόρο της Ε.Ο.Δ. (παράρτημα Κυκλάδων).

Δυστυχώς, την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν άλλες τρεις επείγουσες αεροδιακομιδές τραυματιών από τροχαία ατυχήματα προς Αθήνα με αεροσκάφος τύπου C – 130. Τις διακομιδές προς το αεροσκάφος πραγματοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στην στενόχωρη παραπάνω λίστα των τραυματισμών από τροχαία συμβάντα, έρχονται δυστυχώς να προστεθούν και άλλοι 5 συνάνθρωποί μας στο νησί.

Μόλις μια μέρα πριν, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν 5 διακομιδές από θαλάσσης ατόμων που έχρηζαν νοσοκομειακής νοσηλείας καθώς υπήρξαν μεταξύ αυτών και θύματα τροχαίων.

Οι αριθμοί πραγματικά σοκάρουν...
Ο «χαοτικός» Αύγουστος είναι μπροστά μας και όλοι απευχόμαστε να ξανασυμβεί ότι ζήσαμε τις τελευταίες δύο ημέρες στο νησί, με διψήφιο σχεδόν αριθμό τραυματιών στην άσφαλτο…

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr