Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Αυτό είναι το παραδοσιακό Καϊκι που θα λάμψει την Κυριακή στην Παροικία!

14 Δεκεμβρίου 2019 22:13

Τα κεντρικότερα σημεία της Παροικίας φωταγωγήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, σκορπώντας ομορφιά και αποπνέοντας πνεύμα Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα της Πάρου!

Μια λαμπερή «γόησσα» θα είναι εφεξής η Παροικία βάζοντας πια σε Christmas mood κατοίκους και επισκέπτες, καθώς λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου!

Σε κλίμα γιορτινό θα «ντυθεί» αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και η πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, καλώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν στιγμές θαλπωρής και ζεστασιάς σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Εκτός από τις μελωδίες και τις χορευτικές παραστάσεις στο πνεύμα Άγιων Ημερών, τον Αη – Βασίλη με τα δώρα του και τους πάγκους με τα περίφημα καλούδια των συλλόγων, όσοι βρεθούν αύριο το απόγευμα στην κεντρικότερη πλατεία της Παροικίας, θα βιώσουν τη μαγευτική στιγμή της φωταγώγησης του εντυπωσιακού παραδοσιακού Καϊκιού που θα σηματοδοτεί εφεξής το ονειρεμένο σκηνικό της Χριστουγεννιάτικης Παροικίας!

Στιγμές παραμυθένιας μαγείας και διασκέδασης γεμάτες από Christmas spirit περιμένουν μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα του νησιού, με γενναίες επιπλέον «δόσεις» παραδοσιακού χρώματος!
Το επιβλητικό, πραγματικό σκαρί που κάποτε όργωνε τις θάλασσες, κοσμεί τώρα σαν στολίδι την πλατεία, συμβολίζοντας την ναυτική ζωή και παράδοση της Πάρου.

Όταν φωταγωγηθεί, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις!

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr