Εκτύπωση αυτής της σελίδας

CAVO D’ ΟRO: Γιορτάζουμε 40 χρόνια παρουσίας στην Πάρο και σας κερνάμε! Τώρα και στη Νάξο!

03 Ιουνίου 2020 00:21

Εδώ και 40 χρόνια, από το 1980, βρισκόμαστε κοντά σας στα Λιβάδια της Παροικίας Πάρου, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία πλάι στη θάλασσα, για να σας προσφέρουμε μοναδικές, αυθεντικές γεύσεις της παραδοσιακής Ελληνικής και της γνήσιας Ιταλικής κουζίνας!


Το εστιατόριο – πιτσαρία CAVO D΄ORO γιορτάζει την 40χρονη παρουσία του στο νησί της Πάρου και αλλά και το νέο κατάστημά του τώρα και στη Νάξο! Το όνομά του, σήμα κατατεθέν της ολόφρεσκης ποιότητας και της λαχταριστής απόλαυσης δεν χρειάζεται συστάσεις!
Κλασικά Ελληνικά πιάτα, Ιταλικές πίτσες ψημένες σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο αλλά και χειροποίητα ζυμαρικά, αποτελούν εδέσματα που έχουν κερδίσει τις καρδιές του κόσμου.

Γιορτάζουμε λοιπόν και σας κερνάμε!

Από την Τετάρτη 3 Ιουνίου έως και την Κυριακή 7 Ιουνίου, προσφέρουμε έκπτωση 20% στο γεύμα ή στο δείπνο σας στα καταστήματά μας σε Πάρο και Νάξο! Αλλά και έκπτωση 20% σε ότι παραλάβετε σε πακέτο εκτός delivery!

Πάρτε μέρος στη γιορτή μας κι ελάτε με την παρέα σας ή παραλάβετε σε πακέτο, επωφελούμενοι από την προσφορά μας! Δοκιμάστε τις μοναδικές γεύσεις μας και γιορτάστε μαζί μας!

Τώρα και στη Νάξο!

Πάρος - Τηλ.- 22840 22620

Νάξος - Τηλ. - 2285 022620

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr