Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κίνηση που… θύμιζε τριήμερο Αγ. Πνεύματος στο λιμάνι της Πάρου! (Βίντεο)

06 Ιουνίου 2020 15:52

Αυξημένη ήταν η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαϊου, πρώτη μέρα της εξόδου εκδρομέων για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.


Το πλοίο Blue Star Naxos που κατέπλευσε προερχόμενο από Πειραιά, «άδειασε» στην Πάρο αρκετό κόσμο τηρουμένων των αναλογιών φυσικά, λόγω των μειωμένων επιβατών που επιτρέπονται λόγω της πανδημίας.
Ωστόσο, η αυξημένη αυτή κίνηση, δεν προσέγγιζε φυσικά μεγέθη που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια κατά το αντίστοιχο τριήμερο, το οποίο συνήθως ήταν το πρώτο μαζικής εξόδου στην αρχή του καλοκαιριού.

Τα κλειστά εποχικά ξενοδοχεία και η μειωμένη χωρητικότητα στα πλοία, μάλλον συντέλεσαν στο να εκδράμουν στην Πάρο ιδιοκτήτες ή φιλοξενούμενοι σε σπίτια και όχι τουρίστες.

Πάντως, η κάποια ζωντάνια στο λιμάνι, προσπαθούσε να… θυμίσει άλλες, προ κορωνοϊού εποχές, τότε που η Πάρος κατακλυζόταν από χιλιάδες επισκέπτες που επέλεγαν να περάσουν την τριήμερη αργία στο νησί. Σαν… τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μάλλον το φετινό, σαν… να ζωηρεύει έμοιαζε το λιμάνι της Πάρου την Παρασκευή το βράδυ!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr