Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών του Κ.Υ

24 Ιουνίου 2020 14:44

Ο Σύλλογος Φίλων Στήριξης του Κέντρου Υγείας Πάρου Αντιπάρου συνεχίζοντας την προσπάθειά του, για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών του Κ.Υ., σας ενημερώνει ότι στον


τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας, (ALPHA BANK IBAN: GR62 0140 9370 9370 0200 2005 746) κατατέθηκαν τα παρακάτω χρηματικά ποσά:

 500 € από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ & ΒΙΛΛΩΝ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ «ΠΟΣΕΙΔΩΝ».
 50 € από το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ.
 50 € από τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΙΑΝΟ «ΣΑΡΓΟΣ».
 150 € από ετήσιες συνδρομές μελών.

Σας ενημερώνουμε ότι ο κος ΒΛΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας καταστημάτων «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ», μετά από έγγραφο αίτημα του Συλλόγου μας, προσφέρθηκε άμεσα για την δωρεά ενός αιματολογικού αναλυτή για το μικροβιολογικό εργαστήριο του Κ.Υ.. Πρόκειται για τελευταίας τεχνολογίας αναλυτή, εξαιρετικής ακρίβειας στην μέτρηση των αποτελεσμάτων και πολύ φιλικό στην χρήση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεά του αναλυτή θα συνοδεύεται και με ποσότητα υλικών / αναλωσίμων για την διεξαγωγή 1.000 εξετάσεων. Υπάρχει η πρόθεση να παραχωρηθούν επί πλέον αναλώσιμα για εξετάσεις, μόλις αναλωθεί η αρχική ποσότητα. Αναμένεται η έγκριση της παραπάνω δωρεάς από τη Διοικούσα Επιτροπή του Κ.Υ. Πάρου και τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι:
 Η επιχείρηση «ΤΖΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ» (Χρωματοπωλείο) προσέφερε μία κουλούρα λάστιχου ποτίσματος 1/2", ένα πιστόλι εκτόξευσης νερού και έναν ταχυσύνδεσμο.
 Η επιχείρηση «ΔΑΦΕΡΕΡΑΣ ΕΥΘ. και ΣΙΑ Ε.Ε.» (Χρωματοπωλείο Οικόραμα) προσέφερε ένα πιστόλι εκτόξευσης νερού και τρεις ταχυσύνδεσμους.

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημα εργαζομένων στο Ε.Κ.Α.Β. Πάρου, προσφέραμε εκατό χειρουργικές μάσκες μιας χρήσεως για τις ανάγκες του προσωπικού του.

Γι΄ άλλη μια φορά, εκ μέρους του Συλλόγου Φίλων Στήριξης Κέντρου Υγείας Πάρου Αντιπάρου, ευχαριστούμε θερμά την τοπική κοινωνία, τους φορείς, τους συλλόγους, τους επιχειρηματίες και τους απλούς πολίτες που στηρίζουν έμπρακτα τη δημόσια Υγεία στο νησί μας.
Τέλος ευχαριστούμε το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο «ΚΑΡΑΣΑΝΤΕΣ Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε.» για τη δωρεάν λογιστική υποστήριξη του Συλλόγου μας, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας

Κάγκανη Άννα              Μωραϊτίδης Ιωάννης

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr