Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφθασαν στην Αντίπαρο Τομ Χάνκς και Ρίτα Γουίλσον τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας

13 Ιουλίου 2020 22:32

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο αγαπημένο τους νησί, την Αντίπαρο, ξεκίνησαν ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον.

 

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, που έγινε 64 ετών την περασμένη Πέμπτη, και η σύζυγός του εθεάθησαν να προσγειώνονται με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Πάρο το Σάββατο και από εκεί θα μεταβούν στην Αντίπαρο, όπου διαθέτουν εξοχική κατοικία και περνούν κάθε χρόνο ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Ο Τομ Χανκς αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό αεροπλάνο, φορώντας ένα λευκό πόλο μπλουζάκι και σκούρα βερμούδα, ενώ στο κεφάλι του είχε ένα λευκό καπέλο του μπέιζμπολ και για προστασία από τον κορωνοϊό ένα πράσινο μαντίλι αντί για μάσκα. Φορούσε επίσης καφέ πέδιλα, γυαλιά ηλίου, ενώ κρατούσε δύο βαλίτσες.
Η Ρίτα Γουίλσον, η σύζυγός του, κρατούσε μια παραγεμισμένη τσάντα Louis Vuitton και φορούσε ένα φαρδύ ψάθινο καπέλο, ένα μαύρο απλό μπλουζάκι με v λαιμόκοψη, παντελόνι τζιν και λευκά sneakers, ενώ στο πρόσωπό της είχε μια μαύρη μάσκα.

 Το διάσημο ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1988, σόκαρε τους θαυμαστές του νωρίτερα φέτος, καθώς ήταν οι πρώτες διασημότητες που ανακοίνωσαν πως βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στην Αυστραλία.

Τόσο ο Τομ Χανκς όσο και η Ρίτα Γουίλσον ενημέρωναν έκτοτε διαδικτυακά τους φίλους τους για την κατάσταση της υγείας τους θέλοντας να τους δώσουν να καταλάβουν πόσο σοβαρά πρέπει να πάρουμε τη νέα αυτή ασθένεια. Μάλιστα, πρόσφατα, ο Τομ Χανκς ζήτησε από τον κόσμο να φορά πάντα μάσκα, λέγοντας συγκεκριμένα «Μην είστε μ@@@@, κάντε αυτό που πρέπει».

iefimerida.gr

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr