Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αεροδιακομιδή σε κάψουλα αρνητικής πίεσης για τη νοσούσα από κορωνοϊό στην Πάρο...

16 Ιουλίου 2020 15:23

Μέσα σε ειδική κάψουλα αρνητικής πίεσης διακομίστηκε με πτητικό μέσο η νοσούσα από κορωνοϊό 75χρονη γυναίκα από την Πάρο, σε νοσοκομείο της Αθήνας το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουλίου.

Κατά τη διακομιδή, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για την μεταφορά ασθενών με Covid - 19 και η όλη επιχείρηση της αεροδιακομιδής διξήχθη σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Στην Πάρο δε, τόσο πριν όσο και μετά την γνωστοποίηση του θετικού κρούσματος κορωνοϊού, οι επαγγελματίες του νησιού εξακολουθούν να τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες και τα πρωτόκολλα για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Ξενοδοχεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, καφέ και μπαρ, λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που προβλέπονται από την πολιτεία και όλα εξελίσσονται μέχρι στιγμής ομαλά στο νησί.

Μάσκες, αντισπηπτικά και αποστάσεις, είναι σε πρώτο πλάνο ως μέτρα προφύλαξης καθώς ο κόσμος τις τελευταίες ημέρες πυκνώνει στην Πάρο που είναι έτοιμη να υποδεχτεί την κορύφωση της τουριστικής σεζόν στα τέλη του μήνα και κυρίως τον Αύγουστο.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr